2 Ağustos 2012 Perşembe

Yurdumdan Haberler


iğrenç Haberler;
ya biz gerçekten garip bir milletiz. bir yandan "değerlerimiz" olduğunu her yerde söylerken diğer yandan o çok övündüğümüz "değerlerimiz" sayesinde gazetelerin 3. sayfa haberleri dolup taşıyor. Aşağıda iğrenç bir örnek daha okuyabilirsiniz. ya da komedi programlarına bakın , fox tv de ismail baki diye bir adama denk geldik dün zap yaparken flash tv de yalçın çakır var ya onun tiplemesini yapmış. "Komedi" yapmak için adamın öğlen kuşağında acitasyon olsun diye yayınlanan programın aynısını oyuncularla yapıyor. İşte böyle bir milletiz biz öğlen ağladığımız sinirlendiğimiz olaylara , akşam gülüyoruz. komedyenlerin de işi rahat öğlen kuşagı programlarını biraz taklit yeteneği ile süsleyip insanların acılarından nemalanıyorlar. Biz de gülüyoruz.

"Mersin'in Silifke İlçesinde kamyon şoförü olarak çalışan Mehmet B. (35) akşam evine döndüğünde, eşi Nazlı B.'nin (27) kapıyı geç açmasından şüphelendi.

Evi aramaya başlayan Mehmet B., evin tuvaletine gizlenmiş olan Abdurrahman Özkan'ı (26) yakaladı.

Eşi Nazlı ve Abdurrahman Özkan'ı mutfaktan aldığı bıçakla öldüren Mehmet B. polisler tarafından yakalanarak göz altına alındı.

Mehmet B.'nin cinayeti 2 yaşındaki oğlu A. U. ve 8 yaşındaki kızı T. Y.'in gözleri önünde işlediği bildirilirken, Nazlı B.'nin ve Abdurrahman Özkan'ın bir süredir ilişkilerinin olduğu öne sürülürken, Mehmet Baş'ın ise bu ilişkiden şüphelendiği öğrenildi."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder